Secara sedar atau pun tidak, kebanyakan orang di Malaysia tak tau apa benda alah nie, aku pon baru jer dapat tau apa kesan Diacetyl dan Acetyl Propionyl kepada kesihatan kita. Sila rujuk di wikipedia di bawah untuk keterangan lanjut, tolong take note, sebelum membeli, buat research dulu di internet apa kandungan di dalam flavor tersebut.

So, aku sertakan sedikit produk mana yang ada benda diacetyl dan acetyl propionyl nie. Kalau nak lebih details, korang boleh check di http://www.vaporshark.com/e-liquids/

#VAPEON

vintage vape-kitchen vape-7 spacejam propaganda obsession mystique mrgoodvape kilo drakes cuttwood boss-sauce beard

Post Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *